FC Voluntari şi FC Argeş, calificate în semifinalele Cupei României la fotbal

FC Voluntari şi FC Argeş s-au calificat miercuri în semifinalele Cupei României, după ce au învins FC Buzău şi Politehnica Timişoara.

435 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari şi FC Argeş, calificate în semifinalele Cupei României la fotbal

FC Voluntari şi FC Argeş, calificate în semifinalele Cupei României la fotbal

FC Voluntari s-a impus la Buzău, iar unicul gol al meciului a fost marcat dintr-o lovitură de la 11 metri, transformată de Cosmin Achim în minutul 56.

În duelul de la Timişoara dintre Politehnica şi FC Argeş, după 90 de minute, scorul a fost 0-0. După cele două reprize de prelungiri s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare. Potrivit FRF, singura ratare i-a aparţinut lui Pamfile, care a nimerit transversala, astfel că FC Argeş a obţinut calificarea în semifinale.

Cele două echipe se alătură lui Sepsi, care a învins marţi cu 2-1 Chindia Târgovişte.

Joi, este programat ultimul sfert de finală, între ACSO Filiaşi şi CS Universitatea Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici