FC Voluntari şi FCSB au remizat în Liga 1, scor 0-0/ Finanţatorul Gigi Becali a izbucnit după egalul cu Voluntari: "Nu se mai poate aşa. Gata!"

FC Voluntari a primit vizita vicecampioanei FCSB, vineri, în primul meci din returul Ligii 1. Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de evoluţia echipei sale în egalul de Voluntari, 0-0, iar patronul vicecampioanei a acuzat lipsa de atitudine. Finaţatorul "roş-albaştrilor" a pus tunurile pe Alibec, despre care spune că vrea să fie alintat şi că va trece pe banca de rezerve.

1136 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari şi FCSB au remizat în Liga 1, scor 0-0/ Finanţatorul Gigi Becali a izbucnit după egalul cu Voluntari: "Nu se mai poate aşa. Gata!"

FC Voluntari şi FCSB au remizat în Liga 1, scor 0-0

FCSB a avut şanse importante în repriza secundă. Cei de la FC Voluntari au avut şi ei două şanse mari de a înscrie, prin Cernat şi Deac, dar Niţă a fost la post şi şi-a salvat coechipierii. Dică a comentat şi gestul lui Alibec de la final, când atacantul a lovit uşa vestiarului în momentul schimbării, şi a spus că se concentrează, în continuare, pe meciul cu Hapoel Beer Sheva.

"Normal că sunt dezamăgit. Dacă nu poţi să-i baţi pe Voluntari nu poţi să iei campionatul. Am jucat în 10. Am dat mingile pe Alibec, dar el e prea alintat.

De acum o să joace pe bancă! E alintat ca un copil. O să vedeţi cum n-o să mai fie el alintat de acum. N-am avut atitudine. Ei şi-au dorit mai mult. Au impresia că se joacă cu mine!

Problema mea mai mare e Alibec, decât rezultatul. O să vorbesc cu Dică să vedem ce măsuri luăm. Nu poate să facă aşa ceva! Să facă la el la echipă, nu la Steaua!", a spus Becali la DigiSport.

În urma acestui rezultat, FCSB vine la trei puncte în spatele liderul CFR Cluj, în timp ce FC Voluntari se apropie la două puncte de zona de play-off, având 16 puncte în acest moment.

FC Voluntari: Balauru - Filipov, C. Achim, M. Popescu, Acsinte - Novac, Răuţă - Pîrcălabu (G. Deac 61'), Marinescu (Cernat 81'), Ivanovici (Popadiuc 87') - Tudorie. Antrenor: Claudiu Niculescu.

FCSB: Niţă - R. Benzar, Planic, Bălaşa, Morais - Nedelcu, Filip (Budescu 46') - Man (D. Benzar 68'), Tănase, Teixeira - Alibec (De Amorim 83'). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Răuţă 38', Acsinte 81', Balaur 90+4' / Nedelcu 36', Planic 58', Teixeira 62', Tănase 90+1'.

Arbitri: Iulian Călin (central), Marius Nicoară şi George Neacşu (asistenţi) şi Antonie Andrei (rezervă).

Stadion: "Anghel Iordănescu" - Voluntari.

 


 

 

Becali a dat de pământ cu Denis Alibec. Finanţatorul a izbucnit după egalul cu Voluntari: "Nu se mai poate aşa. Gata!"

Ieri, 23:01 14346 afişări COMENTEAZĂ ŞI TULIGA 1
Becali a dat de pământ cu Denis Alibec. Finanţatorul a izbucnit după egalul cu Voluntari: "Nu se mai poate aşa. Gata!"

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de evoluţia echipei sale în egalul de Voluntari, 0-0, iar patronul vicecampioanei a acuzat lipsa de atitudine. Finaţatorul "roş-albaştrilor" a pus tunurile pe Alibec, despre care spune că vrea să fie alintat şi că va trece pe banca de rezerve.

 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici