FC Voluntari şi Universitatea Craiova „au semnat” a doua remiză a etapei

Universitatea Craiova, ocupantă a locului 3 în clasamentul Ligii 1, a remizat marţi seara, pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 19-a, ajungând la al patrulea rezultat de egalitate consecutiv.

282 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari şi Universitatea Craiova „au semnat” a doua remiză a etapei

FC Voluntari şi Universitatea Craiova „au semnat” a doua remiză a etapei

Oltenii nu au reuşit nici marţi seara să iasă din pasa proastă prin care trec în ultima vreme, izbutind doar un rezultat de egalitate în deplasarea de la FC Voluntari. Craiova a câştigat ultima dată o partidă pe 14 decembrie, în deplasare la UTA Arad.

Meciul s-a jucat pe un teren acoperit de zăpadă, pe o ninsoare abundentă, care a afectat calitatea spectacolului fotbalistic.

Ilfovenii sunt şi ei în vrie, ultima victorie datând din 7 noiembrie, anul trecut, când au învins pe Poli Iaşi, cu 4-0.

Anghelov a deschis scorul pentru Voluntari, în minutul 10, din centrarea lui Ricardinho, însă oltenii au egalat repede prin Ivan, aflat şi el la capătul unei centrări venite de la Nistor.

În ciuda faptului că au dominat categoric, craiovenii nu au mai reuşit să marcheze, deşi jumătate din oamenii lui Papură, au trecut pe lângă golul victoriei.

Ilfovenii au fost şi ei la un pas de a-şi adjudeca cele 3 puncte, Borţoneanu şutând peste poartă din poziţie ideală.

FC Voluntari rămâne în zona inferioară a clasamentului, cu 16 puncte, la egalitate cu penultima clasată FC Hermannstadt.

Locul 3 al oltenilor nu e pus încă în pericol, dar egalul de marţi îi ţine la 4 puncte de CFR Cluj şi la 5 de FCSB, care nu au jucat încă în etapa a 19-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici