FCM Târgu Mureş - Dinamo Bucureşti, scor 0-1, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat anul 2011 pe primul loc în clasament, după victoria obţinută, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.

500 afișări
Imaginea articolului FCM Târgu Mureş - Dinamo Bucureşti, scor 0-1, în Liga I

FCM Târgu Mureş - Dinamo Bucureşti, scor 0-1, în Liga I

În minutul 50, Dănciulescu a obţinut un penalti, după ce a fost faultat în careu de Ilyes. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marius Niculae.

FCM Târgu Mureş: Albuţ - E. Nicu, Iencsi, Ghionea, Szilagyi - Bumba (Celsinho '70), Pădureţu, Ilyeş, Fl. Dan - Didi (Vagner '46), Subotici (Ruiz '62). Antrenor: Maurizio Trombetta.

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Moţi, Dr. Grigore, Diabate - L. Rus, D. Stoica (Ţucudean '90+2), B. Pătraşcu (Pulhac '84), C. Munteanu - Dănciulescu (L.Ganea '73), M. Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Ilyes '50, Pădureţu '66 / M.Niculae '7, L.Rus '36, Moţi '43, Ţucudean '90+3, Diabate '90+5

Arbitri: Alexandru Tudor - Dorin Mudura, Adrian Ghinguleac - Lucian Rusandu

Observatori: Patriţiu Abrudan, Mircea Dancu.

Jucătorii echipei Dinamo au intrat pe teren cu un banner pe care era inscripţionat mesajul "Fii tare, Mister!", în semn de solidaritate cu administratorul delegat al grupării, Cornel Dinu, care şi-a pierdut soţia în această săptămână.

De asemenea, înainte de startul partidei s-a ţinut un moment de reculegere.

Silvia Dinu a decedat după o grea suferinţă. De profesie jurist, ea avea probleme de diabet, recent fiindu-i amputat cel de-al doilea picior, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Ea suferea şi de ciroză, având şi probleme cardiace. Silvia Dinu, care avea 63 de ani, a fost înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Bellu.

La meciul de la Târgu Mureş au asista aproximativ 7.000 de spectatori.

Fanii echipei FCM Târgu Mureş i-au adresat injurii în repetate rânduri arbitrului central Alexandru Tudor, iar la final au scandat "Ruşine să vă fie".

După încheierea partidei, oficiali ai echipei FCM au discutat cu arbitrul central al partidei, căreia i-au reproşat unele decizii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici