FCSB a anunţat oficial despărţirea de antrenorul Mihai Teja

FCSB a făcut anunţul oficial în privinţa îndepărtării lui Mihai Teja de la club. Antrenorul în vârstă de 40 de ani a rezistat mai puţin de jumătate de an pe banca echipei pe care a condus-o doar până pe locul doi în campionat.

157 afișări
Imaginea articolului FCSB a anunţat oficial despărţirea de antrenorul Mihai Teja

FCSB a anunţat oficial despărţirea de antrenorul Mihai Teja

Teja a părăsit-o pe Gaz Metan, în iarnă, într-un moment bun pentru formaţia din Mediaş, pentru a-şi îndeplini un vis. Totuşi, aventura sa la FCSB s-a transformat într-un eşec, în condiţiile în care antrenorul nu i-a putut aduce titlul lui Gigi Becali. Finanţatorul este cel care a ales să se despartă de Teja, căruia i-a impus, încă de la prezentare, cucerirea titlului în Liga 1 Betano.

Marţi, FCSB a făcut anunţul oficial în privinţa lui Teja: "Mulţumim, Mihai Teja!

FCSB anunţă încheierea contractului cu antrenorul Mihai Teja, care a pregătit echipa noastra în perioada ianuarie - mai 2019.

În aceasta perioadă, tehnicianul bucureştean în vârstă de 40 de ani a adunat 9 victorii, 5 rezultate de egalitate şi o înfrângere, însă a ratat obiectivul stabilit, de câştigare a titlului.

FCSB îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îi urează mult succes în continuare!", a anunţat vicecampioana pe pagina de Facebook.

Astra, Petrolul, Standard Liege şi Mouscron sunt echipele la care Teja a fost secund. U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan şi FCSB sunt cluburile la care a fost antrenor principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici