FCSB a anunţat preţul biletelor pentru meciul cu Rapid Viena, din turul play-off-ului Europa League

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul tur al play-off-ului Europa League, împotriva echipei Rapid Viena. Dacă vor să facă deplasarea în Austria, fanii bucureştenilor trebuie să plătească 18 euro.

2593 afișări
Imaginea articolului FCSB a anunţat preţul biletelor pentru meciul cu Rapid Viena, din turul play-off-ului Europa League

FCSB a anunţat preţul biletelor pentru meciul cu Rapid Viena, din turul play-off-ului Europa League

FCSB are parte de un adversar dificil în încercarea de a accede în grupele Europa League. Echipa lui Nicolae Dică este nevoită să înfrunte Rapid Viena, ocupanta locului 7 în campionatul Austriei. Bucureştenii vor juca meciul tur în deplasare, joi, de la ora 21:30, iar oficialii au anunţat, pe site-ul oficial al clubului, preţurile biletelor.

Conform comunicatului, tichetele de acces pot fi cumpărate de la stadionul lui Rapid Viena, în ziua meciului, începând cu ora 18:00. Locurile oferite românilor se găsesc în sectoarele 6 şi 7 ale arenei ”Linzer Strasse”. Bileltele nu pot fi comandate online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici