FCSB a cumpărat cu 50.000 de euro un fotbalist de la Dinamo

  • Dinamo l-a vândut pe Mario Lăcătuş, fotbalist născut în 2004, la rivala FCSB.
  • Fanii dinamovişti din Peluza Cătălin Hîldan au confirmat tranzacţia.
  • Anumiţi suporteri dinamovişti au criticat mutarea, însă reprezentanţii DDB au motivat-o prin nevoia acută de bani.
376 afișări
Imaginea articolului FCSB a cumpărat cu 50.000 de euro un fotbalist de la Dinamo

Gigi Becali, patronul FCSB

Dinamo se află într-o situaţie critică din punct de vedere financiar, dar şi sportiv, înainte de startul unui nou sezon competiţional.

Din acest motiv, cei care conduc clubul, alţii decât acţionarii spanioli, au acceptat oferta de 50.000 de euro venită de la FCSB pentru tânărul de 17 ani Mario Lăcătuş, un talent lansat de Academia din Ştefan cel Mare.

Reprezentanţii DDB au confirmat plata făcută de marea rivală şi au subliniat că echipa trece printr-o criză financiară fără precedent şi riscă să nu se poată lua startul în stagiunea care stă să înceapă.

Unii fani au criticat în termeni duri decizia luată de board-ul DDB, fiind vorba despre un tânăr de perspectivă.

Răspunsul ultraşilor-acţionari, în comunicat PCH:

”PENTRU CĂ TREBUIE SĂ FIŢI INFORMAŢI despre lucrurile care se întâmplă în cadrul clubului, vă informăm că astăzi au intrat 50.000€ din vânzarea juniorului Lăcătuş.

Situaţia în care se află clubul a dus la acceptarea acestei oferte. Tot astăzi, din aceşti bani au fost plătite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii şi Juniori şi jucătorii de la Dinamo 2. Altfel, exista riscul să pierdem şi alţi jucători care şi-ar fi depus memoriu.

Trebuie să fim sinceri cu voi: Ne aflăm într-o situaţie foarte delicată. Încercăm să mai vindem şi alţi jucători, doar pentru a supravieţui. Drepturile tv vor intra după reluarea campionatului şi până atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-şi contiunua activitatea.

Trebuie doar să conştientizăm că situaţia este groasă rău. Aşa cum nu a mai fost niciodată. Dinamo va continua să crească jucători de valoare şi sperăm că, într-o zi, aceşti copii vor readuce Dinamo acolo unde îi este locul. Dar ca să aibă şansa de a juca pentru acest club, noi trebuie să-l ţinem în viaţă ACUM”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici