FCSB a remizat în primul meci din turul 3 preliminar al Europa League, 0-0, cu Hajduk Split

FCSB a obţinut o remiză albă în primul meci din turul 3 preliminar al Europa League cu Hajduk Split, iar calificarea în playoff se va juca pe Arena Naţională, joi, 16 august, de la ora 21:30.

220 afișări
Imaginea articolului FCSB a remizat în primul meci din turul 3 preliminar al Europa League, 0-0, cu Hajduk Split

FCSB a remizat în primul meci din turul 3 preliminar al Europa League, 0-0, cu Hajduk Split

Roş-albaştrii lui Dică nu au avut niciun şut pe poartă în prima repriză, croaţii fiind cei care au ratat ocaziile importante. Fomitschow, minutul 11, şi Juranovici, un minut mai târziu, au şutat periculos spre poarta unui Bălgrădean nesigur. Repriza modestă a steliştilor a fost completată şi de accidentarea lui Momcilovic, din minutul 43. Sârbul s-a ales cu o întindere musculară şi a fost înlocuit cu Junior Morais.

Dică l-a scos pe Man la pauză, l-a introdus pe Jakolis, dar croatul nu a adus nimic nou la FCSB. Hajduk a fost singura care a avut ocazii în prima repriză, elemente care au dispărut însă în repriza secundă.

TITLURILE ZILEI

Meciul s-a animat după minutul 90! Hajduk a fost la un pas de gol în minutul 90, dar Bălgărădean a intervenit miraculos la lovitura de cap a lui Said.

FCSB a avut primul şut pe poartă în minutul 94, când, nemeritat, a fost la un pas să dea lovitura. Moruţan a creat o fază periculoasă, tot el a finalizat, dar goalkeeper-ul lui Hajduk a intervenit salvator.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici