FCSB a remizat, scor 1-1, cu Dunărea Călăraşi, în etapa cu numărul 22 din Liga I Betano

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a debutat cu un egal pe banca tehnică a roş-albaştrilor. În deplasare, cu Dunărea Călăraşi, vicecampioana României a plecat cu un punct de la echipa care venea după şase înfrângeri consecutive în Liga I Betano.

133 afișări
Imaginea articolului FCSB a remizat, scor 1-1, cu Dunărea Călăraşi, în etapa cu numărul 22 din Liga I Betano

FCSB a remizat, scor 1-1, cu Dunărea Călăraşi, în etapa cu numărul 22 din Liga I Betano

FCSB a deschis scorul printr-o reuşită spectaculoasă a lui Dennis Man. În minutul 16, jucătorul în vârstă de 20 de ani a şutat de la 20 metri, iar mingea s-a oprit în plasa laterală.

Mediop Ndiaye a restabilit echilibrul pe tabela de marcaj, după doar un sfert de oră. Fostul atacant al Ripensiei l-a fentat foarte uşor pe Planic, care s-a întors greu, după care a şutat la colţul lung. Mingea a trecut pe sub Bălgrădean şi s-a oprit în plasă.

Partida s-a încheiat 1-1, iar FCSB s-a distanţat, în clasament, la 8 puncte de liderul CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici