FCSB a remizat, scor 2-2, cu FC Voluntari în ultima etapă din sezonul regulat

Vicecampioana României, FCSB, a jucat ultimul meci din sezonul regulat pe terenul celor de la FC Voluntari. S-a încheiat 2-2 şi amândouă formaţiile au încheiat partida cu un om în minut.

202 afișări
Imaginea articolului FCSB a remizat, scor 2-2, cu FC Voluntari în ultima etapă din sezonul regulat

FCSB a remizat, scor 2-2, cu FC Voluntari în ultima etapă din sezonul regulat

FCSB a deschis tabela de marcaj în minutul 13. Florin Tănase a fost faultat în interiorul careului, centralul Sebastian Colţescu a dictat lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de acelaşi Tănase. Formaţia gazdă a replicat după doar 15 minute, prin Igor Armaş.

În minutul 37, vicecampioana a rămas fără căpitan. Mihai Pintilii s-a accidentat şi a părăsit terenul după ce i-a pasat banderola jucătorului Lucian Filip. În locul mijlocaşului a fost introdus Adrian Stoian.

În primul minut de prelungiri, din prima repriză, Voluntari s-a impus din nou pe tabela de marcaj din Ilfov. Căpăţînă a înscris cu un şut pe jos, iar la pauză era 2-1 pentru Voluntari.

În a doua parte a meciului, băieţii lui Mihai Teja au venit mai hotărâţi de la vestiare. În minutul 48, Ioan Hora a restabilit egalitatea după ce a primit o pasă superbă de la Harlem Gnohere şi a finalizat cu un şut cu interiorul la colţul lung, fără nicio şansă pentru Vâtcă. Tănase, Moruţan şi Gnohere au ratat şansa de a o duce pe FCSB în avantaj.

De cealaltă parte, şi ilfovenii au fost aproape de al treilea, dar Laidouni a şutat slab la poartă apărată de Bălgrădean.

FCSB a încheiat partida în 10 oameni, după ce, în minutul 81, Teixeira a văzut roşu după ce a primit al doilea galben. Şi Voluntari a avut un jucător eliminat. La ultima fază a meciului, intrat pe teren în locul lui Ion Gheorghe în minutul 78, Deac a primit şi el cartonaşul roşu.

S-a încheiat 2-2, iar FCSB este pe locul al doilea cu 49 de puncte, la patru distanţă de Universitatea Craiova şi la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Campioana va juca în etapa cu numărul 26 din Liga 1 Betano duminică, 3 martie, pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în timp ce oltenii lui Mangia vor închide sezonul regulat luni, 4 martie, în meciul jucat în faţa formaţiei Astra Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici