FCSB anunţă oficial transferul lui Mario Dulca, fiul unui fost căpitan al Rapidului

FCSB a anunţat vineri transferul fotbalistului Marco Dulca, de la Chindia Târgovişte.

213 afișări
Imaginea articolului FCSB anunţă oficial transferul lui Mario Dulca, fiul unui fost căpitan al Rapidului

FCSB anunţă oficial transferul lui Mario Dulca, fiul unui fost căpitan al Rapidului

„Clubul nostru îi urează bunvenit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, au scris cei de la FCSB pe site-ul ofcial al grupării.

Marco Dulca s-a născut la 11 mai 1999, în Coreea de Sud. A început fotbalul la juniorii Universităţii Cluj, de unde a fost transferat de Swansea (Anglia).

A evoluat, la nivel de seniori, pentru Farul Constanţa, în sezonul 2019-2020, iar din august 2020 a jucat pentru Chindia Târgovişte, pentru care a adunat 73 de partide oficiale, 4 goluri şi 2 pase de gol.

Marco Dulca este fiul lui Cristi Dulca, fost căpitan la Rapid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici