FCSB face meci egal cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar rămâne lider în Liga 1. Portarul Andrei Vlad a salvat poziţia bucureştenilor în clasament cu câteva intervenţii de excepţie

Ultima partidă a zilei în Liga 1 le-a adus faţă în faţă pe liderul FCSB şi pe ocupanta locului 4, Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, portarul Andrei Vlad salvând locul din fotoliul de lider al bucureştenilor, cu câteva intervenţii de excepţie.

297 afișări
Imaginea articolului FCSB face meci egal cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar rămâne lider în Liga 1. Portarul Andrei Vlad a salvat poziţia bucureştenilor în clasament cu câteva intervenţii de excepţie

Sursa foto: Mediafaxfoto

FCSB avea nevoie de cel puţin un punct din confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe de luni seara. Punctul pe care l-a obţinut a fost unul cu mari emoţii, remizând 1-1, după ce oaspeţii au ratat trei ocazii mari.

Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.

FCSB a deschis scorul prin Iulian Cristea, care a reluat cu capul în poartă mingea centrată perfect de Florinel Coman (1-0, min. 30). Egalarea a venit din gheata lui Boubacar Fofana, care a şutat cu latul de la 15 metri (1-1, min. 37).

Cele mai mari ocazii de a modifica scorul de pe tabelă le-au aparţinut în repriza secundă elevilor lui Leo Grozavu, doar intervenţiile providenţiale ale portarului Andrei Vlad reuşind să salveze FCSB de la o posibilă înfrângere.

Cu punctul obţinut, FCSB va păstra locul de lider în pauza de iarnă, o eventuală victorie a rivalilor de la Universitatea Craiova, marţi pe terenul campioanei CFR Cluj, putând doar să îi aducă pe olteni la egalitate de puncte.

Sepsi iernează pe locul 4, cu 27 de puncte, la 7 de liderul FCSB şi la alte 7 în faţa locului 6, ultimul ce duce în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fcsb,
sepsi,
lider

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici