FCSB încheie anul pe locul 2 în Liga 1, la 10 puncte distanţă de CFR Cluj

Noua arenă a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a găzduit duminică seara confruntarea gazdelor cu FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1. Partida s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0, eroul meciului fiind tânărul portar a lui FCSB, Târnovanu, paradele sale salvând punctul pentru FCSB.

427 afișări
Imaginea articolului FCSB  încheie anul pe locul 2 în Liga 1, la 10 puncte distanţă de CFR Cluj

Meciul a început cu Târnovanu în prim plan, după ce acesta a reţinut un şut din lovitură liberă, al lui Aganovici. Titularizat pentru că FCSB nu avea altă soluţie pentru a respecta regula Under 21, Târnovanu a intervenit la 10 şuturi pe poartă, paradele sale reuşind să evite goluri ca şi făcute în cel puţin 3-4 rânduri.

Gazdele au solicitat două lovituri de pedeapsă în prima repriză, de fiecare dată pentru presupus henţ în careu, fără succes însă.

Sepsi au avut principalele ocazii în prima parte a reprizei secunde, Târnovanu fiind din nou la post. Antrenorul lui Sepsi, italianul Cristiano Bergodi, a fost eliminat pentru proteste,în minutul 66, pentru ca apoi, Oaidă să semneze cea mai mare ocazie a lui FCSB, cu o deviere interesantă în transversala porţii lui Niczuly.

Meciul s-a încheiat tot în careul oaspeţilor, Târnovanu având ale două intervenţii de excepţie, la şuturile lui Golovca şi Achahbar.

Remiză albă ce nu favorizează niciuna din echipe, FCSB aflându-se la 10 puncte distanţă de CFR, după ultimul meci al anului.

Sepsi Sfântu Gheorghe, care are ca obiectiv clasarea în primele 6, va ierna abia pe locul 10, cu 26 de puncte, la 6 distanţă de un loc în play-off.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fcsb,
cfr,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici