FCSB încheie cu o înfrângere şi doar 2 puncte parcursul din Conference League. Record negativ pentru echipa lui Becali: are cel mai slab golaveraj din istoria competiţiei

  • Fără nici o şansă la calificarea în primăvara Conference League, FCSB a înfruntat joi seara, pe Arena Naţională, o echipă a rezervelor lui Westham Utd, deja câştigătoare a grupei înainte de ultima rundă.
  • Englezii s-au impus cu 3-0, într-un meci în care portarul Târnovanu şi-a crescut cota de piaţă.
891 afișări
Imaginea articolului FCSB încheie cu o înfrângere şi doar 2 puncte parcursul din Conference League. Record negativ pentru echipa lui Becali: are cel mai slab golaveraj din istoria competiţiei

Sursa foto: MediafaxFoto

Cu Mihai Pintilii pe post de antrenor interimar, FCSB a jucat doar pentru onoare, ajungând prima în faţa porţii englezilor, după o gafă în apărare a lui Coufal, însă Compagno nu a reuşit să-l învingă pe portarul ciocănarilor.

A urmat o repriză dedicată parcă portarului român Ştefan Târnovanu (22 ani), care a reuşit câteva parade spectaculoase, cu care şi-a ridicat cu siguranţă cota de piaţă, el fiind totuşi învins în minutul 40, de Fornals, după o pasă suspectă de offside.

Cu o singură eroare la golul de 3-0 al oaspeţilor, Târnăvanu a stat din nou în prim plan şi în repriza secundă, însă nu a fost ajutat de coechipieri.

Englezii au marcat încă de două ori, în minutele 56 (autogol Dawa) şi 65 (prin Fornals, după o respingere greşită a lui Târnovanu).

FCSB are ocazia de a repeta scorul din tur, dar Radunovici ratează ocazia de a marca din câţiva metri, la ultima fază a meciului, după o centrare din corner.

West Ham a încheiat grupa cu maxim de puncte (18), în timp ce FCSB se află la cea mai slabă participare în faza grupelor într-o cupă europeană în ultimii aproape 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici