FCSB învinge pe CFR Cluj în Gruia şi intensifică lupta în vârful clasamentului Superligii

CFR Cluj – FCSB s-a încheiat duminică seara cu victoria bucureştenilor cu 1-0, rezultat care dă şansa celor de la Farul Constanţa să revină pe primul loc, cu o eventuală victorie, luni, pe teren propriu, în confruntarea cu Universitatea Craiova.

1203 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge pe CFR Cluj în Gruia şi intensifică lupta în vârful clasamentului Superligii

Sursa foto: MediafaxFoto

Eroul celor de la FCSB a fost portarul Târnovanu care a avut cel puţin trei intervenţii decisive în faţa atacanţilor campioanei en titre, la concurenţă cu Scuffet, la fel de inspirat şi el în poarta ardelenilor.

În ciuda temperaturii scăzute, jocul a fost unul spectaculos, cu multe faze de poartă periculoase de ambele părţi.

Oaspeţii au dominat totuşi statistica, cu o posesie de aproape 60 la sută, dar şi cu mai multe şuturi pe şi spre poarta lui Scuffet.

FCSB a marcat golul victoriei în minutul 88, după o combinaţie de efect între Miculescu şi Edjouma, ultimul marcând din câţiva metri.

Victoria o aduce pe FCSB la doar 6 puncte distanţă de CFR, care rămâne momentan pe prima poziţie cu 50 de puncte, dar poate fi depăşită luni de Farul Constanţa, care joacă pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici