FCSB învinge pe UTA Arad cu 2-1 după un meci controversat. Golurile au fost marcate din două penalty-uri contestate

Partida FCSB – UTA Arad, contând pentru etapa a 18-a a Ligii 1, s-a încheiat duminică seara cu victoria echipei gazdă, bucureştenii marcând cele două goluri din penalty-urile transformate de Florin Tănase, ambele fiind însă contestate de oaspeţi, la fel ca şi întreaga prestaţie a arbitrului central.

457 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge pe UTA Arad cu 2-1 după un meci controversat. Golurile au fost marcate din două penalty-uri contestate

FCSB învinge pe UTA Arad cu 2-1 după un meci controversat. Golurile au fost marcate din două penalty-uri contestate

După un debut de meci în care UTA a avut două ocazii importante de a marca, scorul a fost deschis de Florin Tănase, în minutul 23, dintr-un penalty a cărui acordare a fost contestată de oaspeţi, care au considerat că intervenţia lui Roger nu a fost fault.

În partea a doua, ocaziile debutului de repriză au aparţinut gazdelor, dar cei care au marcat au fost arădenii, Roger profitând de o minge respinsă greşit de portarul Vlad (1-1, min. 71).

Cea mai controversată fază a avut loc în minutul 81, când arbitrul a dictat penalty la o fază la care, înainte de henţul ce a dus la penalizare, mingea a părăsit suprafaţa de joc, aşa cum au arătat nenumăratele reluări ale televiziunilor care au transmis partida.

Florin Tănase a transformat fără emoţii, ducând scorul la 2-1 şi ajungând la cota 7, în clasamentul golgheterilor, cu care ocupă locul 3.

FCSB are 40 de puncte, după acest meci, datorită cărora ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, la 8 puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

UTA Arad e pe locul 9, cu 25 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici