FCSB învinsă pe Arena naţională de Viking FK, în play off-ul Conference League

  • FCSB a suferit o înfrângere în meciul tur al play off-ului Conference League, jucat joi seara pe Arena Naţională, în compania Norvegienilor de la Viking FK.
  • Elevii lui Nicolae Dică au pierdut cu 1-2 (1-2) şi pornesc cu şansa a doua în returul de săptămâna viitoare.
2169 afișări
Imaginea articolului FCSB învinsă pe Arena naţională de Viking FK, în play off-ul Conference League

Sursa foto: MediafaxFoto

Meciul a debutat cu golul din minutul 3 al lui Florinel Coman, care a dat speranţe suporterilor din tribune. Miculescu a trimis cu capul în bară, mingea ricoşată fiind fructificată de Coman, aflat în apropiere.

Egalarea a venit la doar 2 minute, Kabran surprinzându-l pe Târnovanu cu un şut din marginea careului.

Gazdele au fost aproape de preluarea conducerii când, în minutul 14, Edjouma a primit o centrare de la Darius Olaru şi a trimis în bara transversală cu o lovitură puternică de cap.

În minutul 35 apărarea bucureştenilor este surprinsă de o combinaţie venită la o lovitură liberă a oaspeţilor, care reuşesc să se desprindă la 1-2, prin golul marcat din apropiere de Bjorshol.

Repriza se încheie cu o nouă ocazie a elevilor lui Dică, Edjouma şi Miculescu ratând egalarea la aceaşi fază.

Repriza secundă le-a aparţinut celor de la FCSB, însă niciuna din ocaziile create nu a mai avut claritate. În ciuda dominării şi a asaltului de pe final la poarta norvegiană, bucureştenii au pierdut în cele din urmă şi vor porni cu handicap de un gol în returul de săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici