FCSB îşi păstrează locul în fotoliul de lider, după 2-0 în deplasare la Academica Clinceni

  • Academica Clinceni – FCSB s-a încheiat cu scorul de 0-2, joi seara, în ultimul meci al celei de a doua etape din play-off-ul Ligii 1.
  • De la gazde au lipsit, afectaţi de Covid-19, antrenorul Ilie Poenaru şi alţi trei jucători.
  • În urma victoriei, FCSB rămâne liderul campionatului.
187 afișări
Imaginea articolului FCSB îşi păstrează locul în fotoliul de lider, după 2-0 în deplasare la Academica Clinceni

Sursa foto: Mediafaxfoto

FCSB a învins relativ facil pe Academica Clinceni, lipsită de aportul a trei jucători, confirmaţi pozitiv la testul Covid-19. A lipsit din acelaşi motiv şi antrenorul principal Ilie Poenaru.

Ambele goluri ale celor de la FCSB au fost marcate de Florin Tănase, care are acum 21 de goluri marcate în această ediţie de campionat, cu care conduce detaşat în clasamentul golgheterilor.

Cu cele 3 puncte obţinute, FCSB rămâne lider în play-off-ul Ligii 1, urmând să joace etapa următoare, pe teren propriu, cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici