FCSB nu poate conta pe 3 fotbalişti în meciul tur cu Rapid Viena

Nicolae Dică nu se va putea baza pe 3 jucători în partida tur a play-off-ului Europa League cu Rapid Viena. Junior Morais şi Florin Tănase sunt suspendaţi, în timp ce Marko Momcilovic este accidentat.

478 afișări
Imaginea articolului FCSB nu poate conta pe 3 fotbalişti în meciul tur cu Rapid Viena

FCSB nu poate conta pe 3 fotbalişti în meciul tur cu Rapid Viena

Prestaţia slabă a FCSB-ului din returul cu Hajduk Split nu este singura problemă care îi dă bătăi de cap lui Nicolae Dică. Antrenorul este nevoit să găsească soluţii noi în echipa de start, pentru că nu poate conta pe 2 fundaşi şi un mijlocaş.

Chiar dacă mai are un meci de campionat până la meciul tur din play-off-ul Europa League, împotriva lui Rapid Viena, Nicolae Dică a vorbit, la ultima conferinţă de presă, şi de partida din competiţia europeană. Tehnicianul a evidenţiat faptul că se va baza pe noii veniţi, Alexandru Stan şi Mihai Roman, dar e îngrijorat că nu poate conta pe Florin Tănase, Marko Moncilovic şi Junior Morais.

"Cei care au venit acum sun jucători cu experienţă, cu evoluţii bune în Liga 1, sper să ne ajute. Aveam nevoie de jucători cu experienţă. Am ales români pentru că îi cunoşteam foarte bine. Aveam nevoie de un fundaş stânga. Cu Rapid Viena, Junior Morais e suspendat, iar Momcilovic lipseşte o lună.

Nu cred că Man va fi vândut, pentru că a venit Roman. Dacă intrăm în grupe, avem nevoie de dubluri pe post", a declarat Nicolae Dică.

Partida tur a play-off-ului Europa League dintre Austria Viena şi FCSB se va disputa joi, de la ora 21:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici