FCSB pe loc de play-off, după victoria în deplasare la U Craiova 1948

  • Aflată încă în căutarea unui antrenor principal, FCSB, cu interimarul Mihai Pintilii pe bancă, a câştigat duminică seara confruntarea din deplasare cu U Craiova 1948, contând pentru etapa a 18-a a Superligii.
  • Roş-albaştrii s-au impus cu 2-0, cu golurile marcate în prima repriză de Popescu şi Dawa.
568 afișări
Imaginea articolului FCSB pe loc de play-off, după victoria în deplasare la U Craiova 1948

Sursa foto: MediafaxFoto

FCSB a dominat primele 10 minute, deschizând scorul încă din minutul 4, când Octavian Popescu a şutat din afara careului, din poziţie centrală, o minge venită dintr-o respingere a oltenilor.

Craiovenii au replicat, însă Târnovanu a fost la post în două rânduri. Dawa a trimis mingea cu pieptul în poartă, în minutul 26, după un corner executat de Cordea şi o deviere a lui Şut, majorând scorul la 0-2.

După o serie de ocazii succesive la ambele porţi, Sidibe a bifat cea mai mare ocazie a gazdelor, şutând în bară, pe colţul lung, din interiorul careului, în minutul 77.

Cele trei puncte obţinute îi situează pe roş-albaştrii pe poziţia a 6-a în clasament, cu 26 de puncte şi cu două meciuri mai puţin jucate.

U Craiova 1948 rămâne pe locul 15 în clasament, ajungând la a 10-a înfrângere în acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici