FCSB rămâne fără Valerică Găman. Fundaşul va semna cu echipa lui Marius Şumudică

Valerică Găman (29 de ani) e primul jucător român transferat de Marius Şumudică în Arabia Saudită, la Al Shabab, iar FCSB se alege cu 75.000 de euro de pe urma stoperului adus iarna trecută.

261 afișări
Imaginea articolului FCSB rămâne fără Valerică Găman. Fundaşul va semna cu echipa lui Marius Şumudică

FCSB rămâne fără Valerică Găman. Fundaşul va semna cu echipa lui Marius Şumudică

Fundaşul Valerică Găman este în vizorul lui Şumudică de ceva timp, încă din momentul numirii sale la Al Shabab. DigiSport anunţă că oficialii celor două cluburi au ajuns deja la un consens, iar totul se va parafa în perioada imediat următoare.

Marius Şumudică şi Valerică Găman au mai colaborat şi la Astra, unde au reuşit să câştige titlul de campioană în faţa lui FCSB.

Suma de transfer s-ar ridica la aproximativ 75.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici