FCSB rămâne lider în Liga 1 după prima etapă din play-off-ul Ligii 1

  • FCSB a câştigat duminică seara confruntarea cu FC Botoşani, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1, scor 2-1, după ce bucureştenii au fost conduşi la pauză.
  • Octavian Popescu a marcat golul meciului, cu un şut la vinclu.
483 afișări
Imaginea articolului FCSB rămâne lider în Liga 1 după prima etapă din play-off-ul Ligii 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Golul victoriei gazdelor a fost marcat după o gafă impardonabilă a portarului Pap, care a pierdut o minge în propriul careu, Panţîru profitând şi marcând cu poarta goală.

Botoşănenii au marcat primul gol. După o cursă de peste 50 de metri a macedoneanului Stefan Askovski, care a recuperate o minge în jumătatea proprie şi a marcat din marginea careului advers.

Golul egalizator al celor de la FCSB a fost marcat de tânărul Octavian Popescu, care a şutat imparabil de pe loc, de la 16 metri lateral stânga, direct în vinclul porţii lui Pap.

FCSB rămâne lider în Liga 1, cu 36 de puncte, cu un punct mai mult ca CFR Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici