FCSB va avea lotul complet pentru meciul cu Craiova: Accidentaţii şi-au revenit

Gigi Becali se aşteaptă ca FCSB să îşi revină acum, după acţiunile echipelor naţionale. Patronul vicecampioanei spune că pauza a fost una bună pentru jucătorii accidentaţi. Şi-au revenit şi pot intra încă din următoarea etapă, când FCSB are parte de un duel important, cu Craiova.

121 afișări
Imaginea articolului FCSB va avea lotul complet pentru meciul cu Craiova: Accidentaţii şi-au revenit

FCSB va avea lotul complet pentru meciul cu Craiova: Accidentaţii şi-au revenit

Omul de afaceri este convins că echipa sa va începe să câştige fiecare meci de acum înainte. "Jucătorii au fost accidentaţi, jucătorii au revenit, toţi de bază, echipa şi-a revenit, deci nu e niciun restart. Nu au fost jucătorii, au fost mulţi accidentaţi. Nu îmi fac niciun fel de griji, de probleme", a spus Gigi Becali pentru Pro TV, care anunţă, din nou, că nu vrea să mai iasă public: "Să vorbească jucătorii, nu mai vreau să vorbesc eu! Până acum am tot vorbit, de acum încolo vreau să vorbească echipa pe teren".

FCSB a început foarte slab sezonul. A fost eliminată din Europa League, iar în campionat a scăpat, recent, de ultimul loc. Meciul cu Craiova este, de departe, meciul etapei a 9-a din Liga 1, iar apetenţa fanilor olteni pentru fotbal s-a probat şi cu acest prilej. Chiar dacă au rămas mai bine de patru zile până la ora partidei programată duminică seara, de la ora 21:00, toate biletele puse în vânzare pentru partidă s-au epuizat,conform informaţiilor oferite de oficialii craioveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici