FCSB vrea să amâne meciul cu Slovan Liberec pentru sâmbătă

  • FCSB ar trebui să joace mâine, la ora 20:30, meciul cu Slovan Liberec
  • Clubul are doar 9 jucători disponibili pe lista trimisă la UEFA
  • 13 membri ai staff-ului sunt şi ei bolnavi de COVID-19
269 afișări
Imaginea articolului  FCSB vrea să amâne meciul cu Slovan Liberec pentru sâmbătă

FCSB vrea să amâne meciul cu Slovan Liberec pentru sâmbătă

Cazurile de COVID de la FCSB continuă să se înmulţească.

13 jucători au coronavirus şi nu vor fi în lotul pentru meciul de calificare în grupele Europa League cu Slovan Liberec.

Secretarul general al FRF, Justin Ştefan, a spus astăzi că FCSB le-a solicitat celor de la UEFA să amâne meciul cu FCSB pentru sâmbătă.

  • „Regulamentul (n.r. - FRF) spune aşa, e ca la UEFA în mare parte, joci dacă ai cel puţin 13 jucători în lot, dintre care un portar şi avizul DSP. Dacă nu îndeplineşti una dintre aceste condiţii, meciul se amână o singură dată, nu poate fi reprogramat mai repede de şapte zile şi dacă nici atunci nu poate fi programat se pierde jocul cu 3-0. Eu cred că nu se va ajunge în această situaţie şi sunt sigur că în acest sezon vom disputa toate meciurile pe terenul de joc", a declarat Justin Ştefan pentru Pro X.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici