Federaţia Engleză de Fotbal a deschis o acţiune disciplinară împotriva antrenorului Gustavo Poyet

Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că antrenorul echipei Sunderland, Gustavo Poyet, face obiectul unei acţiuni disciplinare, după incidentul avut cu managerul formaţiei Hull City, Steve Bruce, la meciul de marţi, scor 1-1.

84 afișări
Imaginea articolului Federaţia Engleză de Fotbal a deschis o acţiune disciplinară împotriva antrenorului Gustavo Poyet

Federaţia Engleză de Fotbal a deschis o acţiune disciplinară împotriva antrenorului Gustavo Poyet (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Poyet este acuzat de conduită necorespunzătoare. Tehnicianul uruguayan are termen până la 9 martie să răspundă acuzaţiilor, informează dailymail.co.uk.

El a fost trimis în tribună de arbitrul Mike Dean, pentru că a lovit o sticlă de apă şi s-a certat cu Steve Bruce, după ce Jack Rodwell a fost avertizat pentru o simulare.

"Managerul echipei Sunderland, Gus Poyet, a fost pus sub acuzare de FA în urma meciului cu Hull City din 3 martie. Între timp, managerul Steve Bruce a fost contactat de federaţie în legătură cu acelaşi incident şi i s-au reamintit responsabilităţile sale", se arată într-un comunicat al FA.

Sunderland, cu portarul Costel Pantilimon pe teren tot meciul, a remizat, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu Hull City, într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a a Premier League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici