Federaţia Italiană de Fotbal propune amânarea Euro 2020

  • Federaţia Italiană de Fotbal va propune amânarea Euro 2020 din cauza pandemiei de coronavirus
  • Oficialii Federaţiei Italiene îşi doresc încheierea sezonului din Serie A
  • UEFA va decide mâine dacă se va amâna Campionatul European
518 afișări
Imaginea articolului Federaţia Italiană de Fotbal propune amânarea Euro 2020

Federaţia Italiană de Fotbal propune amânarea Euro 2020

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, a anunţat că va propune amânarea Campionatului European din 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

Gravina a adăugat că îşi doreşte finalizarea campionatului intern. Meciurile din Serie A au fost amânate şi încă nu se ştie când se va relua campionatul.

Oficialul Federaţiei Italiene speră că Serie A se va putea încheia până la data de 30 iunie, dar ia în calcul ca acest lucru să se întâmple şi cu o lună mai târziu.

”Noi vom propune amânarea Euro 2020. Vrem să încheiem sezonul din Serie A până la data de 30 iunie. Vom încerca să ajungem la finalul campionatului pentru că aşa este mai corect. Este corect să oferim siguranţă mulţimii de investiţii şi sacrificii ale companiilor noastre. Marţi vom pune această problemă. Principalul scop este protecţia sănătăţii. Italia se află cu două săptămâni înainte. Celelalte ţării probabil nu ştiu gravitatea exactă a lucrurilor”, a spus acesta.

Campionatul European din 2020 se va desfăşura în mai multe ţări ale Europei. 12 ţări din Europa, printre care şi România, vor găzdui meciurile de la Euro. Meciul de inaugurare al Euro 2020 urmează să aibă loc la Roma.

UEFA urmează să decidă marţi dacă Euro 2020 va fi amânat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici