Federaţia Olandeză de Fotbal l-a demis pe selecţionerul Danny Blind

Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, demiterea selecţionerului Danny Blind de la conducerea primei reprezentative, după înfrângerea, scor 0-2, cu Bulgaria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

283 afișări
Imaginea articolului Federaţia Olandeză de Fotbal l-a demis pe selecţionerul Danny Blind

Federaţia Olandeză de Fotbal l-a demis pe selecţionerul Danny Blind (Imagine: Twitter)

Naţionala Olandei a fost învinsă cu 2-0 în deplasarea din Bulgaria. Spas Delev a marcat cele două goluri pentru bulgari, care speră încă la obţinerea locului doi în grupa de calificare la Campionatul Mondial de peste doi ani, din Rusia.

''Noi (n.red. federaţia) avem mult respect pentru Danny şi serviciile aduse. Dar, din cauza rezultatelor negative şi a dificultăţii de a ne mai califica (n.red. la CM 2018) ne vedem nevoiţi să ne despărţim'', a anunţat Federaţia Olandeză de Fotbal pe site-ul său oficial.

Blind a preluat naţionala Olandei de la Guss Hiddink în iulie 2015, însă fosta finalistă a Campionatului Mondial din 2010 nu a izbutit calificarea la turneul final al Campionatului European din 2016.

Selecţionerul a fost informat de demitere de către directorul Federaţiei Olandeze de Fotbal, Jean Paul Decossaux şi de directorul tehnic Hans van Breukelen.

Fred Grim, selecţionerul naţionalei de tineret a Olandei, va ocupa postul de interimar la meciul amical cu Italia, care se va disputa marţi, la Amsterdam.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici