Federaţia Spaniolă de Fotbal a suspendat toate competiţiile interne începând cu 16 mai

Federaţia Spaniolă de Fotbal a anunţat, miercuri, că a decis suspendarea pe o durată nedeterminată a tuturor competiţiilor interne începând cu 16 mai, din cauza ultimei decizii a Guvernului privind drepturile de televizare, informează site-ul oficial al RFEF.

5487 afișări
Imaginea articolului Federaţia Spaniolă de Fotbal a suspendat toate competiţiile interne începând cu 16 mai

Federaţia Spaniolă de Fotbal a suspendat toate competiţiile interne începând cu 16 mai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform unui comunicat al federaţiei spaniole, aceasta este nemulţumită că primeşte doar 4,55 la sută din totalul drepturilor TV, conform unei decizii a Guvernului.

Totuşi, oficialii RFEF au anunţat că sunt încă deschişi la dialog.

Dacă această decizie a Federaţiei Spaniole va intra în vigoare, vor fi afectate ultimele două etape din Primera Division şi finala Cupei Spaniei.

Primera Division este singura dintre cele cinci ligi majore (Anglia, Spania, Italia, Germania, Franţa) în care cluburile au avut voie până acum să-şi negocieze individual drepturile TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici