Femeile din Arabia Saudită vor putea asista la orice eveniment sportiv

Oficialităţile din Arabia Saudită le vor permite pentru prima dată femeilor să participe la evenimente sportive. Deocamdată doar pe trei stadioane, atent selectate, şi asta abia de la începutul anului viitor, a anunţat Autoritatea Generală pentru Sport.

460 afișări
Imaginea articolului Femeile din Arabia Saudită vor putea asista la orice eveniment sportiv

Femeile din Arabia Saudită vor putea asista la orice eveniment sportiv

Stadioanele din Jeddah, Dammam şi Riyadh sunt pregătite să primească întreaga familie la un eveniment sportiv, la începutul anului 2018, a fost declaraţia oferită pentru Agenţia de presă a Arabiei Saudite, iar asta după ce luna trecută, Arabia Saudită a anunţat că, din iunie 2018, femeile vor avea şi permisiunea de a conduce autoturismele.

Conform Reuters, scopul programului de reformă al Printului Mohammed bin Salman, este de a deschide stilul de viaţă al saudiţilor, dominat în parte de o versiune strictă, conservatoare a islamului sunnit, care limitează rolul femeilor şi de a diversifica economia, care în acest moment se bazează pe exportul de petrol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici