Fenerbahce, o iubire dincolo de viaţa. Clubul şi-a celebrat cei mai loiali fani, Mumtaz Namca şi Ihsan Teyze

  • Fenerbahce şi-a celebrat cei mai loiali fani, Mumtaz Namca şi Ihsan Teyze.
  • Cei doi soţi erau aproape nelipsiţi de la meciuri.
  • Oficialii lui Fener le-au adus un omagiu pe stadionul echipei.
580 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce, o iubire dincolo de viaţa. Clubul şi-a celebrat cei mai loiali fani, Mumtaz Namca şi Ihsan Teyze

Fenerbahce, o iubire dincolo de viaţă

Mumtaz Namca şi Ihsan Teyze au fost doi oameni cu o pasiune, cea pentru fotbal, şi, mai exact, pentru Fenerbahce Istanbul. Împreună au văzut sute de meciuri pe stadionul Sukru Saracoglu.

Cei doi soţi erau un motiv în plus pentru ca fanii lui Fener să vină la partidele favoriţilor. Numiţi cu afecţiune de suporteri, „mătuşa” Ihsan şi „unchiul” Mumtaz, ei primeau bilete gratuite în primele rânduri, pentru a vedea meciurile mai bine. După dispariţia lui Mumtaz, în 2013, soţia acestuia a continuat să vină la meciuri. La primul pe care Fener l-a câştigat, jucătorii au mers la ea, pe rând, şi i-au sărutat mâna.

Cum în Turcia suporterii au revenit în tribune, toţi se aşteptau ca „mătuşa” Ihsan să fie văzută la meciul galben-albaştrilor. Din păcate, ea decedase cu o săptămână în urmă. Aşa că oficialii clubului au hotărât ca Mumtaz şi Ihsan să fie reuniţi pe Sukru Saracoglu. Chiar şi într-o formă simbolică, aşezându-le pozele în tribunele echipei favorite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici