Ferrari i-a găsit înlocuitor lui Sebastian Vettel

  • Echipa Scuderia Ferrari a anunţat azi că începând cu următorul sezon Carlos Sainz va fi noul pilot.
  • Contractul lui Sainz este valabil pentru următoarele două sezoane.
  • Carlos Sainz va face echipă cu Charles Leclerc.
244 afișări
Imaginea articolului Ferrari i-a găsit înlocuitor lui Sebastian Vettel

Ferrari i-a găsit înlocuitor lui Sebastian Vettel

Echipa Scuderia Ferrari a anunţat azi că pilotul spaniol Carlos Sainz se va alătura echipei pentru următoarele două sezoane din Formula 1.

Sainz îl va înlocui pe Sebastian Vettel şi va face echipă cu Charles Leclerc.

Carlos Sainz: Sunt foarte fericit că voi pilota pentru Scuderia Ferrari în 2021. Sunt încântat de viitorul meu cu această echipă. Încă am un an important cu McLaren Racing şi abia aştept să revin pe circuit alături de ei în acest sezon.

Sainz le-a transmis un mesaj celor de la McLaren Racing printr-un videoclip emoţionant.

”Dragă McLaren, rareori mă exprim pe o pagină de hârtie. Toată lumea cunoaşte istoria acestei echipe. Nu este nimic nou. Până nu am văzut maşinile idolilor mei aliniate nu am înţeles ce înseamnă să fii pilot McLaren. Responsabilitatea şi mândria şi-au făcut loc. Abia aştept să mă înfrunt cu voi pe circuit sezonul următor. Este o onoare să fiu parte din istoria voastră şi tot ce pot să spun este ”Mulţumesc”. Lando, a fost o plăcere să lucrez cu tine, prietene. Hai să terminăm în vârf”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici