FIFA a suspendat temporar interdicţia la transferuri impusă cluburilor Real şi Atletico Madrid

Comisia de Apel a Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA) a admis cererea făcută de cluburile Real Madrid şi Atletico Madrid pentru a suspenda temporar inderdicţia la transferuri impusă printr-o decizie luată pe 14 ianuarie, ca urmare a faptului că cele două grupări au încălcat regulamentul de tr

1058 afișări
Imaginea articolului FIFA a suspendat temporar interdicţia la transferuri impusă cluburilor Real şi Atletico Madrid

FIFA a suspendat temporar interdicţia la transferuri impusă cluburilor Real şi Atletico Madrid (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Interdicţia la transferuri pentru cele două cluburi din Madrid urma să intre în vigoare în următoarele două perioade de transferuri (vara lui 2016 şi ianuarie 2017), iar suspendarea provizorie presupune faptul că ambele formaţii vor putea achiziţiona jucători în vara lui 2016, dacă până în acel moment nu se va da o decizie definitivă şi irevocabilă în legătură cu iregularităţile descoperite. În plus, tinerii jucători vizaţi de anchetă vor putea să joace în continuare pentru cele două cluburi, notează cotidianul spaniol.

TITLURILE ZILEI

"Real Madrid anunţă că Comisia de Apel a FIFA a decis să suspende provizoriu sancţiunea impusă clubului", se arată într-un comunicat emis de clubul de pe Santiago Bernabeu, un anunţ similar fiind făcut şi de Altetico Madrid.

În trecut, Barcelona s-a lovit de o sancţiune similară, neavând voie să transfere jucători până la începutul acestui an (sancţiunea a fost aplicată pentru ianuarie 2015 şi vara lui 2015).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici