FIFA le-a interzis echipelor Real Madrid şi Atletico Madrid, să mai facă transferuri

Cluburile spaniole Real Madrid şi Atletico Madrid au fost sancţionate de FIFA cu interzicerea de transferuri în următoarele două perioade de mercato, a anunţat, joi, site-ul oficial al forului mondial.

583 afișări
Imaginea articolului FIFA le-a interzis echipelor Real Madrid şi Atletico Madrid, să mai facă transferuri

Real Madrid şi Atletico Madrid, sancţionate de FIFA cu interzicerea de transferuri (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Comitetul Disciplinar al FIFA a luat această decizie deoarece cele două grupări au încălcat regulamentul de transfer al jucătorilor sub 18 ani.

În plus, clubul Atletico Madrid a fost amendat cu 900.000 de franci elveţieni, în timp ce gruparea Real Madrid a fost sancţionată cu 360.000 de franci elveţieni.

Cele două cluburi au primit un termen de 90 de zile pentru a reglementa situaţia jucătorilor minori în cauză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici