Filiera malteză. Dan Petrescu se teme de sintetic, după ce adversarii au trecut la metode subversive

  • CFR Cluj va juca în această seară în primul tur preliminar din Champions League în Malta
  • Dan Petrescu s-a plâns la conferinţa de presă că partida se va disputa pe un teren sintetic
  • Dacă trece de maltezii de la Floriana, CFR Cluj o va întâlni în turul următor pe Dinamo Zagreb
341 afișări
Imaginea articolului Filiera malteză. Dan Petrescu se teme de sintetic, după ce adversarii au trecut la metode subversive

Filiera malteză. Dan Petrescu se teme de sintetic, după ce adversarii au trecut la metode subversive

Dan Petrescu nu se dezminte. Indiferent de adversar, antrenorul CFR-ului găseşte un mod să îl prezinte ca pe unul de temut. Campioana Maltei îi stă în cale în preliminariile Champions League, iar Petrescu se teme din cauza terenului artificial. Şi jucătorii au atras atenţia asupra pericolului.

DAN PETRESCU - ANTRENOR CFR CLUJ : ”Jucăm pe un teren sintetic şi nu înţeleg de ce jucăm pe sintetic, deoarece chiar lângă terenul sintetic este un teren cu iarbă unde puteam juca fotbal”.

CIPRIAN DEAC - JUCĂTOR CFR CLUJ :”Va fi un meci dificil ce îl jucăm pe teren sintetic, unde e altă suprafaţă, un cu totul alt fotbal”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici