Filipe Teixeira, Astra Giurgiu: Sincer, din teren mi s-a părut că penalty-ul a fost acordat uşor

Portughezul Filipe Teixeira (36 de ani), mijlocaşul echipei Astra Giurgiu, consideră că arbitrul Cristian Balaj a acordat "uşor" penalty-ul din care Astra Giurgiu a egalat-o pe Dinamo Bucureşti, în meciul disputat sâmbătă, în etapa a 14-a din Liga 1, scor 2-2.

215 afișări
Imaginea articolului Filipe Teixeira, Astra Giurgiu: Sincer, din teren mi s-a părut că penalty-ul a fost acordat uşor

Filipe Teixeira, Astra Giurgiu: Sincer, din teren mi s-a părut că penalty-ul a fost acordat uşor

"Pot să spun că am câştigat un punct aici, cu un om în minus. Am jucat mai bine în 10. Sincer, din teren mi s-a părut că penalty-ul a fost acordat uşor. Trebuie să câştigăm trei-patru meciuri la rând, să intrăm în play-off. O să fie foarte greu", a declarat Filipe Teixeira, la Digi Sport.

Fundaşul Cristian Săpunaru, în vârstă de 32 de ani, a preferat să nu se pronunţe în privinţa fazei controversate în urma căreia a redus din diferenţă, dintr-o lovitură liberă, în meciul cu Dinamo.

"Noi am rămas şi în 10, după care am intrat în joc, au fost şi schimbările făcute de Şumi. Suntem fericiţi că am terminat la egalitate, pentru că avem nevoie de puncte. Chiar nu am văzut dacă mingea a intrat în poartă, aveam şi zid şi cred că tuşierul era mai bine plasat. La al doilea gol, dacă arbitrul a dat penalty, înseamnă că a fost. Nu ştiu dacă e un punct de moral, se pare că am avut un pic de noroc şi am reuşit să obţinem un egal", a afirmat Cristian Săpunaru, la Digi Sport.

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a 14-a din Liga 1 de fotbal. Nemec a deschis scorul pentru gazde, în prima repriză, iar Hanca a dublat avantajul, în debutul părţii secunde. În minutul 83, Săpunaru a redus din diferenţă, după o lovitură liberă, iar Nicoară a egalat, din penalty, în prelungirile partidei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici