Filipe Teixeira, despre meciul Sporting - FCSB, în presa portugheză: Românii sunt optimişti

Mijlocaşul portughez Filipe Teixeira a acordat un interviu în presa din ţara natală, înaintea dublei manşe dintre Sporting Lisabona şi FCSB, din play-off-ul Ligii Campionilor, şi a vorbit despre aşteptările pe care le au românii de la aceste două meciuri.

450 afișări
Imaginea articolului Filipe Teixeira, despre meciul Sporting - FCSB, în presa portugheză: Românii sunt optimişti

Filipe Teixeira, despre meciul Sporting - FCSB, în presa portugheză: Românii sunt optimişti

"Românii sunt optimişti în ceea ce priveşte şansele echipei de a se califica în dubla cu Sporting. Consideră că vor juca împotriva celei mai accesibile echipe posibile, ŢSKA ar fi fost la acelaşi nivel, ţinând cont că puteau întâlni echipe precum Napoli, Liverpool sau Sevilla", a declarat Teixeira pentru Diario de Noticias.

Mijlocaşul echipei FCSB a punctat că deşi şi el împărtăşeşte această teorie, consideră că "Sporting rămâne un adversar redutabil, oricum!".

"Strategia noastră este clară: un rezultat bun în Portugalia care să menţină şansele şi forţarea calificării în grupele UEFA Champions League, în retur, pe teren propriu", a mai precizat Teixeira.

Teixeira a ieşit accidentat după doar trei minute scurse din partida cu Astra din campionat şi a devenit incert pentru meciul tur cu Sporting. Primul meci se va disputa marţi, de la 21:45, iar returul va avea loc pe 23 august, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici