Final de coşmar pentru Dinamo cu Kristianstad în EHF European League. Handabaliştii au pierdut în ultima secundă

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a pierdut marţi seara confruntarea cu suedezii de la Kristianstad, în runda a 8-a a grupei B din EHF European League, cu 28-29 (14-12).

267 afișări
Imaginea articolului Final de coşmar pentru Dinamo cu Kristianstad în EHF European League. Handabaliştii au pierdut în ultima secundă

Sursa foto: Facebook/ Dinamo Bucuresti Handbal Club

Dinamo Bucureşti a jucat marţi prima partidă a anului în cupele europene, în compania echipei suedeze Kristianstad. Românii au condus relativ întreaga partidă, având avantaj chiar şi de 5 goluri.

Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, suedezii fiind totuşi în permanentă cursă de recuperare.

Dinamoviştii au căzut inexplicabil în ultimele trei minute, când conduceau cu 28-26. Suedezii au marcat de 2 ori consecutiv, o dată pe fondul neatenţiei în atac, Halén interceptând mingea şi marcând pe contraatac, pentru 28-28, când mai era exact un minut de joc.

Kuduz a ratat apoi când mai erau 15 secunde. Pe atacul imediat următor al suedezilor, dinamovistul Diogo Hebo a faultat şi a primit direct roşu, iar oaspeţii au beneficiat de o aruncare de la 7 metri, transformată de Ocvirk.

După 6 meciuri disputate, Dinamo are doar 3 puncte şi ocupă locul 5 în clasament, urmând să joace etapa viitoare cu HT Tatran Prešov din Slovacia, pe 19 februarie, de la ora 19.45.

Grupa este condusă de Fuchse Berlin, cu 10 puncte din 6 meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici