Finala Cupei Ligii, dintre Steaua şi Concordia, se va disputa pe 17 iulie 2016

Finala Cupei Ligii, dintre Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, se va disputa pe 17 iulie 2016, după turneul final al Campionatului European din Franţa, a stabilit, joi, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, dată acceptată şi de Liga Profesionistă.

664 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei Ligii, dintre Steaua şi Concordia, se va disputa pe 17 iulie 2016

Finala Cupei Ligii, dintre Steaua şi Concordia, se va disputa pe 17 iulie 2016

Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna vor disputa finala Cupei Ligii pe 17 iulie 2016, la şapte zile după terminarea Campionatului European din Franţa. Deşi ambele formaţii îşi doreau ca ultimul act să se dispute înainte de turneul final, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, ca această partidă să fie prima din sezonul 2016-2017.

Steaua Bucureşti este deţinătoarea trofeului şi s-a calificat în finală, după ce a eliminat, noua campioană a României, Astra Giurgiu, cu scorul de 3-0 la general. În manşa tur, disputată la Piteşti, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a învins cu scorul de 1-0, iar în returul de la Giurgiu, a câştigat cu 2-0.

În ultimul act, Steaua se va întâlni cu Concordia Chiajna, care a trecut, în semifinale, de Dinamo Bucureşti. Ilfovenii au învins, cu scorul de 3-0, în primul meci disputat la Chiajna, iar în Ştefan cel Mare, scorul a fost egal, 1-1.

Liga Profesionistă de Fotbal a acceptat ca data de disputare a finalei Cupei Ligii să fie 17 iulie, pentru a da timp selecţionerului Anghel Iordănescu să pregătească meciurile de la Campionatul European din Franţa. Naţionala României face parte din grupa A, alături de ţara gazdă, Elveţia şi Albania. Tricolorii vor juca în primul meci, împotriva naţionalei antrenate de Didier Deschamps, pe 10 iunie, la Paris, de la ora 22:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici