Finala Cupei României: Astra Giurgiu - Viitorul | Ianis Hagi va fi urmărit de scouterii unor echipe din Europa

Viitorul va juca prima finală de Cupa României din istoria clubului la Ploieşti, împotriva celor de la Astra Giugiu, sâmbătă de la ora 20.00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti. În tribune vor fi mai mulţi reprezentanţi ai unor cluburi din străinătate, pentru a-i urmării pe elevii lui Gică Hagi.

390 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României: Astra Giurgiu - Viitorul | Ianis Hagi va fi urmărit de scouterii unor echipe din Europa

Finala Cupei României: Astra Giurgiu - Viitorul | Ianis Hagi va fi urmărit de scouterii unor echipe din Europa

Oficialul celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a făcut anunţul chiar înainte de startul partidei. Ianis Hagi (20 de ani) va fi monitorizat la această partide de scounteri: ”Există scouteri în tribune. Veniţi şi pentru el (n.r Ianis), dar şi pentru alţi jucători. Ei o ştiu, mai mult sau mai puţin. Sunt determinaţi să facă un joc cât mai bun”, a spus Cristian Bivolaru, la Digi Sport.

În urmă cu trei săptămâni, antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic (57 de ani), a dezvăluit că Ianis Hagi este monitorizat de două echipe din Belgia: "Sunt două echipe mari din Belgia care se interesează de el. Nu, nu e Standard. Eu cred că poate să ajungă să fie mai bine cotat decât Răzvan Marin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici