Finala Cupei României, dintre Steaua şi Astra Giurgiu, se dispută cu casa închisă

Toate biletele puse în vânzare pentru finala Cupei României, după repartizarea tichetelor pentru galeriile echipelor Steaua şi Astra, au fost epuizate, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

794 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României, dintre Steaua şi Astra Giurgiu, se dispută cu casa închisă

Finala Cupei României, dintre Steaua şi Astra Giurgiu, se dispută cu casa închisă

Vineri dimineaţă, la casele de bilete ale Arenei Naţionale au fost vândute ultimele o sută de bilete rămase disponibile la finala Cupei României Timişoreana.

Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu îşi vor disputa trofeul în finala competiţiei, din 23 mai, partidă ce va începe la ora 21.00, pe Arena Naţională din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici