Finala de la Indian Wells. Cine îl aşteaptă pe Federer în ultimul act al turneului

Roger Federer s-a calificat pentru a opta oară în carieră în finala de la Indian Wells, după ce l-a învins în 180 de minute pe croatul Borna Coric, scor 6-7, 6-4, 6-4.

3548 afișări
Imaginea articolului Finala de la Indian Wells. Cine îl aşteaptă pe Federer în ultimul act al turneului

Finala de la Indian Wells. Cine îl aşteaptă pe Federer în ultimul act al turneului

Elveţianul în vârstă de 36 de ani se va duela pentru trofeul cu numărul 6 la IW cu argentinianul Juan Martin Del Potro. "Delpo" s-a impus în penultimul act în faţa canadianului Milos Raonic, scor 6-2, 6-3.

În meciurile directe, Federer (1 ATP, 36 de ani) îl conduce pe Del Potro (8 ATP, 30 de ani), scor 18-6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici