FINALA EURO 2012: Hagi laudă Spania şi consideră rezultatul finalei conform cu realitatea din teren

Fostul internaţional Gheorghe Hagi consideră că rezultatul finalei Campionatului European, dintre Spania şi Italia, scor 4-0, este conform cu realitatea din teren.

285 afișări
Imaginea articolului FINALA EURO 2012: Hagi laudă Spania şi consideră rezultatul finalei conform cu realitatea din teren

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

De altfel, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile pronosticase înaintea meciului că Spania va învinge cu 3-0.

"Această naţională a ajuns la o maturitate extraordinară. Este o echipă absolut completă, de la Casillas, linia de apărare, mijlocaşi şi atacanţi. Are jucătorii de la Real Madrid şi Barcelona, cele mai bune formaţii. Nu ai cum să-i rezişti. Coordonare, tehnicitate, absolut tot găseşti la această naţională", a spus Gheorghe Hagi.

Reprezentativa Spaniei a câştigat Campionatul European pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins selecţionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminică, în finala de pe stadionul Olimpic din Kiev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici