FINALA Australian Open 2018: Simona Halep vs. Caroline Wozniacki. La ce oră are loc partida

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, joi, în finala turneului de la Australian Open, după ce a învins-o, scor 6-3, 4-6, 9-7, pe germanca Angelique Kerber, locul 16 mondial şi cap de serie numărul 21. În ultimul act al competiţiei, o va întâlni pe Caroline Wozniacki, numărul doi mondial.

2338 afișări
Imaginea articolului FINALA Australian Open 2018: Simona Halep vs. Caroline Wozniacki. La ce oră are loc partida

FINALĂ la Australian Open 2018: Simona Halep vs. Caroline Wozniacki. La ce oră are loc partida

Finala turneului de la Melbourne se va disputa sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 10.30.

Atât Simona Halep cât şi adversara ei, daneza Caroline Wozniacki sunt în premieră în această fază a competiţiei. Mai mult, ambele jucătoare sunt în faţa câştigării primului Mare Şlem din carieră. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 1980, când Hana Mandlíková (Cehoslovacia) a învins-o pe Wendy Turnbull (USA), 6-0, 7-5.

"O respect mult pe Caroline, ştiu că va fi un meci smilar. Va trebui să alerg foarte mult, dar acum am nevoie de o zi de odihnă. După ce am pierdut la Roland Garros mi-am spus că dacă voi mai fi în aceeaşi situaţie, voi da tot ce pot, voi fi mai curajoasă. Şi voi face tot ce pot", a declarat Simona despre finala cu Wozniacki.

Românca se află la a treia finală de Grand Slam din carieră, după cele pierdute la Roland Garros în 2014 şi 2017.

Wozniacki a pierdut şi ea două finale de Grand Slam, pierdute în 2009 şi 2014 la US Open. 

 

 

Pentru calificarea în finala competiţiei de la Melbourne Simona Halep va încasa un cec în valoare de 2.000.000 de dolari australieni (aproximativ 1 300 000 de euro).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici