Finala Ligii Campionilor. Guvernul englez interzice fanilor lui Chelsea şi Manchester City să călătorească în Turcia

Fanii echipelor de fotbal Chelsea Londra şi Manchester City nu vor putea să călătorească în Turcia pentru finala Ligii Campionilor, a spus vineri, ministrul britanic al transporturilor, Grant Shapps, după ce a adăugat ţara pe lista roşie în Marea Britanie, relatează BBC Sports.

482 afișări
Imaginea articolului Finala Ligii Campionilor. Guvernul englez interzice fanilor lui Chelsea şi Manchester City să călătorească în Turcia

Finala Ligii Campionilor. Guvernul englez interzice accesul fanilor lui Chelsea şi Manchester City

Cel mai important meci european intercluburi este programat să se desfăşoare la Istanbul, pe 29 mai.

Schapps a spus că ţările din lista roşie Covid-19 „nu ar trebui vizitate decât în cele mai extreme circumstanţe”.

El a adăugat că guvernul este deschis să găzduiască finala în Anglia.

Schapps a spus că Federaţia Engleză de Fotbal este în discuţii cu UEFA despre schimbarea locaţiei jocului, dar că este „în cele din urmă o decizie a celor de la UEFA”.

La rândul ei, UEFA pare că a pasat responsabilitatea deciziei către federaţia turcă şi autorităţile de acolo, care ar trebui să hotărască dacă acceptă o nouă amânare a găzduirii finalei, după cea din 2020, sau îşi asumă organizarea în actualele condiţii de pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici