Finala Ligii Campionilor: Liverpool şi Tottenham, meci DECISIV pe 1 iunie/ Preţurile biletelor

Liverpool şi Tottenham s-au calificat în finala Ligii Campionilor la capătul unor meciuri dramatice în semifinale, iar UEFA a anunţat la scurt timp toate detaliile legate de ultimul act, care se va disputa la Madrid, pe 1 iunie.

709 afișări
Imaginea articolului Finala Ligii Campionilor: Liverpool şi Tottenham, meci DECISIV pe 1 iunie/ Preţurile biletelor

Au fost anunţate preţurile biletelor la finala Ligii Campionilor, dintre Liverpool şi Tottenham

Finala va avea loc pe arena lui Atletico Madrid, Estadio Metropolitano, care dispune de o capacitate de aproximativ 68.000 de locuri. Fanii lui Liverpool şi ai lui Tottenham au primit fiecare câte 16.613 bilete. Abonamentele suporterilor celor două formaţii nu vor fi valabile pentru partida din capitala Spaniei, astfel că mulţi dintre aceştia nu vor avea şansa de a-şi vedea echipa la lucru într-un meci deosebit de important.

Preţurile biletelor pentru finala Ligii Campionilor:
Categoria 1 (5% din totalul biletelor): 513 lire sterline
Categoria 2 (21% din totalul biletelor): 385 de lire sterline
Categoria 3 (54% din totalul biletelor): 154 de lire sterline
Categoria 4 (20% din totalul biletelor): 60 de lire sterline

Restul tichetelor care nu ajung la suporterii celor două formaţii din finală vor merge către asociaţiile UEFA, sponsori, televiziuni şi comitetul de organizare local. De asemenea, 300 de bilete sunt rezervate pentru familiile şi prietenii jucătorilor şi staff-ului celor două formaţii.

În finala Ligii Campionilor, Tottenham, învingătoare contra lui Ajax în semifinale, o va întâlni pe Liverpool, care a trecut în penultimul act de Barcelona, scor 4-3, la general, după un retur incredibil. Ultimul act al competiţiei este programat sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00 pe Estadio Metropolitano, din Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici