FINALA LIGII EUROPA - Primele impresii ale fanilor spanioli la Bucureşti: Este mult mai bine decât ne aşteptam

Primii fani spanioli ai echipelor Atletico Madrid şi Atheltic Bilbao care au ajuns la Bucureşti pentru finala Ligii Europa s-a arătat mulţumiţi de ce au găsit în capitala României, considerând că oraşul arată mai bine decât se aşteptau, informează agenţia EFE.

1209 afișări
Imaginea articolului FINALA LIGII EUROPA - Primele impresii ale fanilor spanioli la Bucureşti: Este mult mai bine decât ne aşteptam

Primele impresii ale fanilor spanioli la Bucureşti: Este mult mai bine decât ne aşteptam (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Primele tricouri ale echipelor roşi-albe Athletic şi Atletico au apărut în centrul Bucureştiului, în timp ce oraşul se pregăteşte pentru prima sa finală din istorie, a scris sursa citată.

Oaspeţii s-au arătat plăcut surprinşi de oraş, de faptul că mulţi dintre localnici vorbesc fluent spaniola, fiind mari consumatori de telenovele latinoamericane subtitrate.

"Este mult mai bine decât mă aşteptam, este mai frumos şi mai puţin sărac şi nici nu am întâlnit atât de mulţi câini cum am citit", a declarat pentru EFE Pedro, un suporter madrilen.

Singura experienţă negativă a fost legată de transportul cu taxiul. Carlos, un fan al lui Athletic Bilbao, a plătit 60 de euro de la aeroport până în centru, o cursă care în mod normal nu trece de 15 euro.

Spaniolii au fost impresionaţi de faptul că două dintre staţiile de metrou au fost rebotezate cu nume cunoscute lor, Radamel Falcao (Atletico Madrid) şi Fernando Llorente (Athletic Bilbao), şi de preţul la bere, sub 2 euro.

Jurnaliştii iberici au luat cunoştinţă şi de protestul Asociaţiei Suporterilor din România, care au împânzit Bucureştiul cu stickere cu mesajul FRF=LPF=Mafia.

Delagaţiile celor două echipe vor sosi luni seară, cu chartere, pe Aeroportul Aurel Vlaicu.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici