Finala masculină de la Wimbledon 2019. Halep a atras privirile tuturor, păşind spre Arena Centrală/ Gluma făcută de organizatori, pe seama româncei | FOTO

Organizatorii turneului de la Wimbledon au publicat, duminică, pe contul oficial de Twitter, o fotografie cu Simona Halep, păşind spre Arena Centrală, locul finalei dintre Roger Federer (nr. 3 ATP) şi Novak Djokovic (nr.1 ATP).

35716 afișări
Imaginea articolului Finala masculină de la Wimbledon 2019. Halep a atras privirile tuturor, păşind spre Arena Centrală/ Gluma făcută de organizatori, pe seama româncei | FOTO

Wimbledon 2019. Simona Halep va lua parte la finala masculină, dintre Djokovic şi Federer

În fotografia postată de oficialii Wimbledon, Simona apare afişând un zâmbet larg. Sportiva este îmbrăcată într-o rochie roz foarte elegantă. Românca poartă în piept insigna, simbolul faptului că sâmbătă seară a devenit membră la All England Club. Fotografia era însoţită de mesajul: ”A început să se folosească deja de calitatea de membru.”

Duminică seară, campioana va lua parte la Dineul Campionilor. La conferinţa de presă care a avut loc după încheierea finalei, Simona Halep a fost întrebată dacă şi-a pregătit ţinuta pentru petrecere, însă campioana de la Wimbledon a recunoscut că se va ocupa de aceste detalii în ziua evenimentului: ”Mă ocup duminică, variante sunt destule şi sper să aleg o rochie frumoasă”, a mărturisit românca.

Halep a vorbit şi despre dansul campionilor, care are loc între câştigătorii probelor individuale de la Wimbledon: “Am înţeles că nu mai este, doar dacă te invită băiatul, aşa că aştept invitaţii!”

Finala masculină este programată duminică de la ora 16:00, între Novak Djokovic şi Roger Federer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici