Finala mică de la CM 2018 | Anglia şi Belgia joacă sâmbătă pentru un loc pe podium

Belgia şi Anglia, care s-au mai întâlnit la Cupa Mondială 2018 din Rusia în grupe, vor juca sâmbătă pentru locul 3, la Sankt Petersburg. Meciul este programat să înceapă la ora 17.00.

3335 afișări
Imaginea articolului Finala mică de la CM 2018 | Anglia şi Belgia joacă sâmbătă pentru un loc pe podium

Finala mică de la Cupa Mondială 2018. Anglia şi Belgia joacă sâmbătă pentru locul 3

Cele două echipe, care se cunosc bine, au împărţit aceeaşi grupă la acest turneu final şi au foarte mulţi jucători în cel mai bogat campionat din lume, Premier League.

Belgia şi Anglia au pierdut la fel de dramatic semifinalele cu Franţa şi Croaţia şi se vor întâlni, din nou, la Cupa Mondială din Rusia, dar în finala mică.

În meciul direct din grupe, Belgia s-a impus cu scorul de 1-0, însă starurile celor două echipe au lipsit, fiind ţinuţi pe bancă de cei doi tehnicieni, pentru a se odihni pentru meciurile eliminatorii.

Belgia a mai jucat pentru locul trei la Cupa Mondială din 1986, când s-a impus Franţa. Pe de altă parte, Anglia a fost campioană mondială în 1966 şi a mai jucat pentru bronz în 1990, când a fost învinsă de Italia, 2-1.

Meciul va fi arbitrat de Alireza Faghani, asistat de Reza Sokhandan şi Mohammadreza Mansouri. Arbitru de rezervă va fi senegalezul Malang Diedhiou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici