Finala olimpică a lui Alin Moldoveanu, reeditată la Iaşi

Managerul CS Omega Tehnoton Iaşi, Maricel Popa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Alin Moldoveanu şi italianul Niccolo Campriani, campioni olimpici en-titre, vor reedita în 7 iunie, la Sala Polivalentă din Iaşi, de la ora 17.00, finala olimpică de la Londra.

182 afișări
Imaginea articolului Finala olimpică a lui Alin Moldoveanu, reeditată la Iaşi

Alin Moldoveanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campriani, campion olimpic la Londra la puşcă 50 de metri, trei poziţii, a fost medaliat cu argint la puşcă aer comprimat 10 metri, probă câştigată de sportivul român.

"Iaşul va găzdui un eveniment unic, duelul a doi mari campioni la tir. Nu în fiecare zi ai ocazia de a vedea reeditarea unei finale olimpice, de aceea sper ca tribunele să fie pline de iubitori ai sportului. Vom aduce softul de la Europene, vor fi aparate speciale, monitoare, exact ca la Jocurile Olimpice. Va fi un evenimentul sportiv unic în România, cu o participare selectă", a spus Maricel Popa.

Prezent la conferinţa de presă, directorul Direcţiei pentru Tineret şi Sport a Judeţului Iaşi, Ciprian Paraschiv, a precizat că acesta este cel mai important eveniment sportiv ce are loc în Iaşi. "Vorbim despre cel mai important eveniment al anului în Iaşi, de aceea fac un apel la ieşeni să vină într-un număr cât mai mare la sală. Să nu uităm că Alin ne-a adus cel mai bun rezultat din istorie anul trecut, acel aur olimpic de la Londra, iar publicul ieşean are şansa acum de a-l vedea pe viu în reeditarea finalei olimpice", a afirmat Paraschiv.

Cei doi campioni vor sosi la Iaşi miercuri, 5 iunie, iar cu o zi înaintea evenimentului vor susţine o conferinţă de presă.

Vineri, 7 iunie, în deschiderea Duelului Campionilor, este programată o etapă din cadrul Campionatului Naţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici