Finalul sezonul din Seria A s-ar putea juca. Soluţia găsită de Preşedintele Federaţiei Italiene

Sezonul din Serie A s-ar putea încheia în luna iulie sau august. Preşedintele Federaţiei Italiene nu acceptă momentan ideea ca meciurile să nu se mai dispute. Ultimul meci jucat în Italia a avut loc pe 9 martie.

907 afișări
Imaginea articolului Finalul sezonul din Seria A s-ar putea juca. Soluţia găsită de Preşedintele Federaţiei Italiene

Finalul sezonul din Seria A s-ar putea juca. Soluţia găsită de Preşedintele Federaţiei Italiene

Campionatul din Serie A s-ar putea încheia în luna iulie sau august. Gabriele Gravina, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, nu acceptă, cel puţin pentru moment, varianta în care restul meciurilor să nu se mai dispute.

Gravina vrea să profite de amânarea EURO 2020 şi a Jocurilor Olimpice şi să prelungească sezonul după data de 30 iunie.

„Încă nu mi-am pierdut speranţa ca sezonul să se reia. Voi face tot ce pot pentru a se întâmpla. E foarte greu să renunţăm la acest plan. Sunt conştient că e încă prea devreme să ne gândim la o dată, dar trebuie să fim pozitivi. Ne gândim să cerem sprijinul celor de la UEFA şi FIFA pentru a putea juca şi după data de 30 iulie, astfel încât să profităm de lunile iulie şi august", a spus Gabriele Gravina la Radio Marte.

Gravina va avea o nouă întâlnire cu Guvernul Italiei pentru a înainta o serie de propuneri în ceea ce priveşte reluarea Serie A.

Totuşi, pandemia de coronavirus pare greu de oprit. Italia este ţara din Europa cea mai afectată, cu 74.386 de cazuri de infectare şi 7.503 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
serie a,
gravina,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici